Donald Trump farligt nära Kamala Harris i staten som kan avgöra presidentvalet 2024

presidentvalet 2024 usa

Med knappt 3 veckor till det amerikanska presidentvalet 2024 så verkar Kamala Harris valkampanj tappat fart enligt Betssons odds. Under större delen av 2024 sågs Donald Trump som förväntad etta tills demokraterna drog mattan under Trumps fötter och bytte kandidat till Kamala Harris. Efter en hajpad kampanj och tveksam insats av Donald Trump under valdebatten ökade den tidigare presidentens odds kraftigt.

Men Betsson anser nu att Donald Trump kommer vinna med 1.65 i odds jämfört med 2.20 för Harris – en påtaglig skillnad i odds. En anledning kan vara staten Pennsylvania som Kamala Harris mer eller mindre måste vinnna, men valundersökningar pekar på att Trump ligger obekvämt nära och kan till och med ta hem segern. Som det ser ut nu tror Betsson att Kamala Harris kommer vinna med 1.80 i odds mot Donald Trumps 1.90, men demokraterna kan knappast känna sig bekväma.

Skulle Harris kampanj falla igenom i Pennsylvania krävs det att hon vinner Georgia eller North Carolina, två stater där Donald Trump förväntas ta hem majoriteten av rösterna. För Kamala Harris är oddsen i Georgia 2.25 och i North Carolina 2.35. Samtidigt har Donald Trump 1.57 respektive 1.52 i de staterna – inga jätteroliga siffror för demokraterna.

Staterna Wisconsin och Michigan ser dock ut att gå förlorade för republikanerna. Båda dessa stater röstade rött 2016 men återvände till blått under 2020 och ser ut att stanna där. Intressant nog erbjuder Betsson ett specialbet på att Kamala Harris vinner Pennsylvania + Wisconsin med oddsen 3.00.

Mycket kan påverka resultaten och spelbolagens odds de sista veckorna och det är absolut inte ristat i sten vem som kommer vinna. Som exempel ansåg flera spelbolag att Donald Trump skulle segra under valet 2020 men så blev det inte. Om du tror dig veta vem som kommer bli president så kan du klicka in dig hos Betsson eller annat spelbolag och ta en titt deras odds – det finns mängder!

Spelbolag

Bonus

Betyg

Besök

100% UPP TILL 500KR

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

100% UPP TILL 500KR

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

100% UPP TILL 500KR

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

100 kr gratisspel. 1x omsättningskrav

18+, regler och villkor gäller, stödlinjen.se, spela ansvarsfullt

Dela